Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voor coördinatoren: “Help ik moet kiezen”

07-juni-2023 @ 13:00 - 16:30

Als coördinator neem je regelmatig besluiten over welke kinderen en hulpvragen passen binnen de kaders van Coach4you.

Tijdens de coördinatorendag stonden we al stil bij dilemma`s en onzekerheden die dit oplevert voor de coördinator. Je kan tegen veel vraagstukken oplopen in het besluitvormingsproces om coach en coachkind te koppelen.
We maakten gebruik van het BOB-model om zicht te krijgen op de manier waarop antwoorden bij dilemma`s gevonden worden. Door Beeldvorming, Oordeelsvorming en Besluitvorming apart te bekijken, ontdekken we verschillen in hoe besluiten per regio genomen worden.

In de training “Help ik moet kiezen” gaan we in een halve dag werken aan een beter inzicht in het rationele en irrationele proces dat invloed heeft op het maken van keuzes. Je leert de invloed van beide fenomenen op een positieve manier aanwenden. Nuttig tijdens contact met ouder, coachkind, potentiële coach, leerkracht of collega coördinatoren. Je gaat actief aan de slag om valkuilen in dat besluitvormingsproces beter te herkennen en vaardigheden te vergroten. We bieden wegwijzers voor de besluitvormingsroute zodat je beslissingen bewuster en gefundeerder neemt zodra onzekerheden zich voordoen.

Gegevens

Datum:
07-juni-2023
Tijd:
13:00 - 16:30

Organisator

Trainers Jan-Willem Lafleur en Gusta Semmelink

Locatie

De Koppeling
De Clomp 1904
Zeist, 3704 KS Nederland
+ Google Maps